Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پاشازاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و پیش‌بینی اش از همگروه‌های ایران در این رقابت ها اظهار داشت: پیش بینی قرعه کشی همیشه سخت است و جذابیتش هم این است که قبل از آن نمی‌دانید با چه تیمی می‌افتید. البته فرقی ندارد تیم ملی ما در جام جهانی ۲۰۲۲ با چه تیم‌هایی هم گروه شود زیرا اصلا تیم ضعیف در جام جهانی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعیف‌ترین تیم‌های این دوره از جام جهانی عربستان، کره جنوبی و قطر هستند که به دلیل هم قاره ای بودن با ایران به ما نمی‌خورند.

وی درمورد اینکه برخی اعتقاد دارند با توجه به اینکه تیم ملی ایران در طول یک دوره چهار ساله چندان نمی‌تواند با تیم‌های بزرگی بازی کند به همین دلیل بهتر است در جام جهانی با حریفان قوی‌تر هم گروه شود، توضیح داد: بازی کردن با تیم‌هایی مثل فرانسه، برزیل و آرژانتین همیشگی نیست و کمتر اتفاق می‌افتد. شاید ما فقط در جام جهانی بتوانیم با چنین تیم‌هایی بازی کنیم. شانس ما بود که در سید سه قرار گرفتیم. همه تیم‌های سید یک و دو خوب و قوی هستند و بازی کردن با همه آنها سخت است.

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان تصریح کرد: خودم دوست دارم از بین تیم‌های سید دو با آلمان هم‌گروه شویم. هرچند این تیم اکنون در سید یک نیست اما همیشه در مواقعی که انتظارات از آن کمتر است شگفتی‌ساز می‌شود و دست‌کم بین چهار تیم قرار می‌گیرد. خیلی مواقع هم به فینال صعود می‌کند. 

پاشازاده درخصوص شانس تیم ملی کشورمان برای صعود از مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ عنوان کرد: هرچند تیم خیلی خوبی داریم اما با توجه به تجربه ام در فوتبال و مربیگری در خط دفاعی به مشکل می‌خوریم. تیم ما با خط دفاعی چهار نفره بازی می‌کند که هیچ اقتداری ندارد. حتی مقابل تیمی مثل لبنان هم ۴-۳ موقعیت داده و اشتباهات فردی داشتیم. در خط دفاعی ثبات هم نداریم و به ندرت دیدیم چهار مدافع ما ثابت باشند. به ویژه در دفاع چپ و راست مدام نفرات را بالا و پایین می‌کنیم. ۴-۳ نفر در دفاع راست بازی کرده‌اند و بازیکنی که در یکی از دیدارها ثابت بوده برای چندین اردوی اخیر دعوت نشده است.

وی عنوان کرد: مقابل لبنان دیدیم دانیال اسماعیلی‌فر به زمین آمد که در بازی اول فشار زیادی را تحمل کرد. او حتی در این دیدار آسان اشتباه می‌کرد و پاس اشتباه داد‌.  تکرار این اشتباهات در جام جهانی بلافاصله سبب جریمه تیم ملی می‌شود. در دفاع چپ هم چنین اشتباهات و تغییراتی دیده‌ایم. با توجه به پتانسیل تیم ملی با دفاع چهار نفره موافق نیستم. می‌توانستیم ۳ دفاعه بازی کنیم. از سیاوش یزدانی که بهترین بازیکن لیگ مان بوده و خیلی خوب کار کرده استفاده کنیم تا نفراتی مثل شجاع خلیل زاده، محمد حسین کنعانی زادگان و سید مجید حسینی به عنوان پشتوانه او بازی کنند.

بازیکن اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: با استفاده از سیستم ۲-۵-۳ می‌توانستیم با دو مهاجم اصلی یعنی آزمون و طارمی بازی کنیم. در جام جهانی استفاده از این سیستم می‌تواند خیلی خوب باشد اما باید دید کادرفنی چه نظری دارد.

پاشازاده درمورد اتفاقات دیدار ایران و لبنان در مشهد، گفت: فدراسیون فوتبال می‌گوید مقصر فروش بلیت جعلی نیست و باید ابتدا مشخص شود این بلیت‌ها چگونه به فروش رفته تا بتوان درموردش اظهارنظر کرد. قطعا فراهم کردن ساز و کار حضور بانوان ۴۸ ساعت مانده به بازی هم کار بسیار سختی است. اگر هم عزمی درمورد حضور تماشاگران آقا و خانم در ورزشگاه وجود داشت باید زودتر تصمیم‌گیری می‌کردند. چه زمانی می‌خواهد ساماندهی بلیت فروشی در کشورمان درست شود؟ 

کاپیتان اسبق تیم استقلال درباره اینکه پس از اتفاقات مشهد اختلافات اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با توییت‌های مهرداد سراجی علنی‌تر شد، پاسخ داد: فقط یک جمله می‌گویم. به جز میرشاد ماجدی کدام یک از اعضای هیات رئیسه فوتبالی هستند؟ مشخص نیست برخی روی چه حساب و کتابی عضو هیات رییسه شده‌اند اما همان ها برای فوتبال تصمیم‌گیری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جام جهانی مهدی پاشازاده هیات رئیسه فدراسیون فوتبال حضور بانوان در ورزشگاه ایران و لبنان اتفاقات مشهد جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!

به گزارش "ورزش سه"، این روزها بخش قابل توجهی از حاشیه‌های فوتبال ایران نه از زمین چمن مسابقه بلکه از برنامه‌های فوتبالی تغذیه می‌شود.

سناریو: یک بازیکن بازنشسته به یک برنامه دعوت می شود و مجری برنامه با طرح سوالات بعضا نادرست و اغراق آمیز، آن پیشکسوت را به دام رسانه ای خود می اندازد تا پاسخی بدهد که در فضای مجازی دیده شود و به اصطلاح وایرال شود . پرمخاطب بودن البته هیچ مغایرتی به اصول اخلاقی ندارد و این مسئله را نمی توان مورد نقد قرار داد، اما آنچه مورد نکوهش است قطعا بی حرمتی و بی احترامی به قهرمانان و پیشکسوت‌های فوتبال است که سالها با عملکرد درخشان خود شادی را به خانه اهالی فوتبال آورده اند.

نکته قابل توجه اینکه در این برنامه ها یک شوخی با یک پیشکسوت برجسته فوتبال می شود (که معمولا هم در برنامه حضور ندارد)، برنامه تمام می شود، مهمان برنامه و مجری به خانه‌های خود می روند اما سناریوی اصلی پس از آن شروع می شود که در فضای مجازی به واسطه این شوخی مخاطیان فرصت را برای بامزگی بیشتر غنیمت می‌شمارند و توهین ها آغاز می‌شود.

بخشی از این فضا معلول این است که در دوران بازی برخی از پیشکسوتان فوتبال، فضای مجازی فراگیر نبوده است و چندان به مانند فوتبالیست‌های امروزی مورد توجه قرار نمی گرفتند و درنتیجه، متاسفانه با احترام به تمامی پیشکسوتان ارزشمند فوتبال ایران، تعداد بسیار اندکی از آنها هستند که هرزمان که جلوی دوربین قرار می گیرند، با کری خوانی و شوخی‌های نامرتبط سعی در دیده شدن و جلب نگاه مخاطبین دارند.

اگر سخت پیگیر فوتبال باشید، این روزها می بینید که بخش زیادی از پست‌های پرمخاطب فوتبال در فضای مجازی مربوط به همین شوخی‌های سطح پایین تعلق دارد که اتفاقا یکی از مجریان بسیار مشهور اغلب در مرکز این اتفاق حضور دارد. 

امروز هاشم بیگ زاده ستاره سابق تیم ملی  در گفت وگو با برنامه صبحگاهی شبکه دو حاضر شد و وارد این ماجرای تکراری شد . این رفتار پرتکرار درحالی از هاشم بیک زاده مشاهده می شود که طبق آنچه که ما از آن مطلع هستیم، برخی از پیشکسوتان از این شوخی‌های او و طرح خاطرات گذشته به شدت دلخور هستند.

اما طبیعتا تمام تقصیرها را نمی توان بر گردن پیشکسوتی که بعنوان مهمان برنامه دعوت شده، انداخت و بخش قابل توجهی از این تقصیر متوجه مجریان برنامه‌های فوتبالی  هم می شود.امروز مجری برنامه به مصاحبه اختصاصی خسرو حیدری کاپیتان سابق باشگاه استقلال با آنتن اشاره می کند و  به هاشم بیک زاده، مهمان برنامه، می گوید که "خسرو گفته از سیتی پیشنهاد داشته." و درادامه پاسخ هاشم بیک زاده باعث می شود که به نوعی بی احترامی به خسرو حیدری ستاره سابق تیم ملی و کاپیتان سابق باشگاه استقلال صورت بگیرد و هردو با لحنی تمسخر آمیز به این اشاره می کنند که صحبت‌های حیدری خلاف واقع است.

ویدئو: 331667ویدئو: 331665


طبیعی است که بی احترامی به خسرو حیدری به عنوان اسطوره باشگاه استقلال و یک فرد موجه با ۹ فصل حضور و ثبت نزدیک به ۶۰ پاس گل و کسب عناوین قهرمانی متعدد، کار جالبی نیست، ضمن اینکه خود سئوال هم واقعی نیست.

خسرو حیدری در مصاحبه خبرساز هفته پیش خود با آنتن اصلا اشاره ای به این نکرد که از منچستر سیتی پیشنهادی داشته است، بلکه صرفا گفت بواسطه عملکرد خیلی خوبش در بازی با الجزیره در ورزشگاه آزادی، چون مالکان باشگاه منچسترسیتی و الجزیره مشترک بودند، به او گفته شده که منچسترسیتی او را می خواهد و هیچ صحبتی از پیشنهاد باشگاه منچسترسیتی به استقلال بابت جذب خسرو حیدری به میان نیامد.

هرچند که اگر چنین پیشنهادی هم بطور رسمی از منچسترسیتی به استقلال داده می شد، چندان دور از ذهن نبود، چون باشگاه منچسترسیتی در آن زمان در ابتدای حرکت رو به رشد خود قرار داشت و کیلومترها با ورژن کنونی منچسترسیتی گواردیولا فاصله داشت و از طرفی، خسرو حیدری هم بی اغراق می توان گفت که در آن زمان، بهترین دفاع راست و وینگر راست آسیا بود که با پاس گل‌های متعددش یکی از ستاره‌های نسل طلایی استقلال بود و بعنوان بهترین پاسور تاریخ باشگاه استقلال، بارها عملکرد درخشانی را از خود با پیراهن استقلال و تیم ملی در عرصه‌های بین المللی به جای گذاشته بود.

هرچه که هست این روزها دو ضرب المثل در فضای فوتبالی خیلی در ذهنمان مرور می شود، "یک کلاغ چهل کلاغ کردن" و "مرغ همسایه غازه". ضرب المثل اول اشاره به سوالات خلاف واقع و اغراق آمیز مجریان فوتبالی درراستای دیده شدن مصاحبه هایی که می کنند، دارد و ضرب المثل دوم نیز به توهین و بی احترامی است که بعضا به پیشکسوتان برجسته در این برنامه‌های فوتبالی صورت می گیرد، اشاره می کند. .متاسفانه، ما همواره فکر می کنیم که فوتبالیست‌های کشورهای دیگر از ما مستعدترند و ما شایسته هیچگونه دستاوردی در سطح بین المللی نیستیم، این درحالی است که بازی کردن بازیکنان ایرانی در تیم‌های معتبر اروپایی مورد جدیدی نیست و بارها در گذشته اتفاق افتاده است و هم اکنون نیز چند ستاره از تیم ملی کشورمان در باشگاه‌های بزرگ خارجی بازی می کنند.


این را باید درنظر بگیریم که اگر مدیریت فوتبالی به روش صحیح و اصولی آن پیاده سازی شود و استعدادیابی درست و به موقع در کشور صورت بگیرد، چندان دور از ذهن نخواهد بود که بین ۱۰ تا ۱۵ بازیکن بعنوان نماینده ایران در لیگ جزیره بازی کنند. شاید اگر استعدادیابی درست در فوتبال ما صورت می گرفت، خسرو حیدری و مجتبی جباری بعنوان دو ستون نسل طلایی استقلال در دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰، در بهترین باشگاه‌های اروپایی بازی می کردند و یا مهدی طارمی بجای اینکه گزینه اینترمیلان باشد، به عنوان گزینه اصلی خط حمله رئال مادرید، سه شنبه شب برابر بایرن مونیخ بازی می کرد.


درپایان بار دیگر باید بگوییم که این شوخی ها که از حد سادگی گذشته اند و بعضا مبتذل نیز شده اند، متاسفانه جز لاینفک برنامه‌های فوتبالی شده اند و درشرایط فعلی، به نوعی یک فضیلت تلقی می گردند و بایستی که با فرهنگ سازی و برخورد مناسب جلوی تکرار این فضاها و بی احترامی ها را گرفت و از طرف دیگر، برنامه‌های فوتبالی هم سعی کنند که با به اشتراک گذاری مطالب داده محور و تلاش در حل معضلات فوتبال، درراستای توسعه و پیشرفت فوتبال ایران گام بردارند.

سروش سلماسی

دیگر خبرها

  • مهاجری: وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد!
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه
  • نیمار خبر خوش را به هواداران داد
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • پاشازاده: شهریاری اتفاقات خوبی رقم می‌زند
  • آرزوی پالاسیوس:‌ای کاش مسی جاودانه شود
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • پالاسیوس: همه در آرژانتین می‌خواهند لیونل مسی تا ابد بازی کند
  • آرژانتین مسی را ابدی می‌خواهد: تا ابد بازی کن لئو!‏